Blog

Radionica u grupi “Samopodrška kao resurs za poboljšanje kvalitete života”

23.05.2024.g. u Društvu multiple skleroze Istarske županije održana je psihološka   koju je vodila mag.psych Sanja Subotić.  

Psihološka Radionica “Od Postavljanja Cilja do Ostvarenja”

Dana 25. travnja 2024. godine u prostoru DMS IŽ organiziramo psihološku radionicu „Od postavljanja cilja do ostvarenja“ koju će voditi mag.psych. S. Subotić. Ova radionica će pomoći članovima u postavljanju i ostvarivanju osobnih i profesionalnih ciljeva.  

Sastanak o Povjerenstvu za Osobe s Invaliditetom

Dana 23. travnja 2024. godine, dopredsjednica i tajnica DMS IŽ prisustvovat će sastanku u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc. Tema sastanka je izrada prijedloga Odluke o osnivanju Povjerenstva za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju, kao i Javnog natječaja za izbor kandidata za članove Povjerenstva.  

Drugi Humanitarni Studentski Tjedan

Od 21. do 26. travnja 2024. godine održava se Drugi humanitarni studentski tjedan na kojemu Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli prikuplja financijska sredstva i donacije za našu udrugu. Ovaj tjedan je prilika za studente da doprinesu lokalnoj zajednici i podrže rad naše udruge.

MS Vikend u Termama Jezerčica

Od 12. do 14. travnja 2024. godine, predsjednica i dopredsjednica DMS IŽ prisustvovat će MS Vikendu u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici. Ovaj događaj, u organizaciji SDMSH, uključuje edukaciju za zaposlenike i predstavnike udruga članica SDMSH.