31.8.2021.

Individualno savjetovanje korisnika


Dipl.psiholog Sanja Subotić je u periodu od dana 24.08.2021. godine do dana 31.08.2021. godine izradila, odnosno osmislila, pripremila i pružala usluge individualnog savjetovanja korisnika (osoba s invaliditetom) u prostoru Društva multiple skleroze Istarske županije, Keršovanijeva 35, 52100 Pula.
Isto se održalo u sklopu projekta UP.02.1.1.12.0062 „Razvoj i podrška razvoju održivim modelima zapošljavanja ranjivih skupina na Urbanom području Pula“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali, a u sklopu Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizma) za Urbano područje Pula.
Individualno savjetovanje korisnika uključilo je: inicijalnu procjenu zaposlenika (popunjavanje anketnog upitnika u suradnji sa svakim korisnikom posebno) te razgovor sa svakim korisnikom. Cilj savjetovanja bio je da se ustanovi i istima pomogne u saznanju / pronalasku najbolje poslovne aktivnosti koju bi ta osoba voljela raditi i za što je sposobna raditi te koje su joj vještine i znanja potrebne da bi taj posao radila.


Projekt, ukupne vrijednosti 2.201.232,00 kn, u cijelosti je financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali, a u sklopu Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizma) za Urbano područje Pula.



Logo projekta


Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Društva multiple skleroze Istarske županije